content image

Bio-essence

content image

Bio-Essence

Bio-Essence is een innovatieve en overzichtelijke productlijn die regelmatig nieuwe en spraakmakende producten lanceert. De basisingrediënten van alle Bio-Essence producten zijn 100% natuurlijk en niet op dieren getest. Door het gebruik van biotechnologie in combinatie met traditioneel effectieve werkstoffen zoals Ginseng, Aloë Vera, Groene thee en plantaardig collageen, is Bio-Essence in landen als China, Thailand, Japan, Hong Kong, Maleisië en Australië reeds een ongekend succes!

content image

Radiant Youth Essence

Huidverjongend Serum 
Om de huid in slechts 7 dagen op een spraakmakende wijze te voorzien van een gezonde, stralende en frisse teint, werd Bio-Essence Radiant Youth Essence ontwikkeld! Dit hoogwaardige en rijke serum bevat ingrediënten zoals 95% Groene thee, retinol, Biogel (met essentiële mineralen!), Ginseng, Dennenpollen, Aloë Vera en Gojibes extract. Het serum houdt het vocht beter vast in de huid, verbetert de bloedcirculatie, zorgt voor een gezond glanzende en stralende teint én voorkomt de vorming van pigmentvlekken van binnen uit. Het resultaat? Een opvallend jeugdige en vitale uitstraling! Radiant Youth Essence bevat geen conserveringsmiddelen, parfum of kleurstoffen en is daarom een ware schoonheidselixer voor álle huidtypes, zelfs de meest gevoelige!

content image

Face Lifting Cream

Een natuurlijke facelift in slechts 10 minuten Deze Face Lifting Cream zorgt voor een ongekend spraakmakend, liftend effect van de gezichtshuid. Een krachtige, hernieuwde stevigheid van verslapte huiddelen zoals de hals, wangen en kinlijn. Hoogwaardige aminozuren en vitaminen zorgen voor een verbeterde bloedsomloop en zuurstoftoevoer waardoor de verslapte huid wordt verstevigd en overtollige onderhuids vet wordt afgebroken. De huid krijgt een mooie, rozige teint en voelt opvallend stevig, glad, veerkrachtig en jeugdig aan. Het effect is spectaculair en reeds na 10 minuten zichtbaar! Dit spraakmakende effect is vooral goed te meten, wanneer de crème op slechts één helft van het gezicht wordt aangebracht. Naast versteviging worden ook de fijne lijntjes verzacht.